Kyckling pita
Tid 35 mins Portioner 2 personer Kök Mexican
Ingredienser
  • 2 tsk solrosolja
  • 4 kycklingbröst
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1 tsk spiskummin
  • 1/2 tsk lökpulver
  • 1/2 tsk vitlökspulver
  • 4 tomater, hackade utan frön
  • 2 små rödlökar, hackade
  • En näve hackad koriander
  • 2 avokados, skurna
  • 4 pita eller tortilla wraps
  • 2 förpackningar Uncle Ben’s® Express Ris på Mexikanskt vis
  • Sallad efter egen smak
Recept
  1. Placera kycklingbrösten mellan två bitar av fettsäkert papper och platta till med en kavel tills dem är jämntjocka.
  2. Täck dem sedan med olja och samtliga torkade kryddor.
  3. Placera en stekpanna på medelvärme och lägg i kycklingen. Stek i 10-12 minuter tills de är gyllenbruna och genomstekta.
  4. Mixa sedan tomaterna, löken och koriandern med kryddningen. Skär eller hacka kycklingen efter smak och börja konstruera din pita med dina egna val av sallad, avokado och kyckling. Riset kan värmas vid sidan av och sen läggas till i pitan eller serveras ti
Cookie-inställningar