Vispa kokosgrädde, honung och vaniljsocker till ett lätt skum.
Blanda hälften av kokosgräddeblandningen med kvarg och det kylda riset.
Tillsätt citronskal och citronsaft.
Rulla ris-kvargblandningen till en boll på varje tallrik och skeda återstående kokosgrädde runt bollen. Dekorera med mynta och citronskal.
Steg lämpliga för barn:
Riva citronskalet
Viska kokosgrädden
Blanda den vispade grädden, kvargen och riset
Rulla ihop risbollarna
Skeda såsen och dekorera med mynta och citronskal
Vårt löfte
På Mars tar vi vårt ansvar när det gäller lämplig marknadsföring av våra varumärken seriöst. Vi har en Marknadsföringskod som styr all vår PR-aktivitet och fastställer att vi endast marknadsför våra produkter till personer som är 12 år eller äldre, eftersom vi tror att det är vid denna ålder som människor kan göra medvetna val omkring förnuftig tilltuggskonsumtion. Vi applicerar vår Marknadsföringskod i all vår reklam och kommunikation och har åtagit oss att leverera lämplig och transparent information om våra produkter till hela familjen. För mer information om hur vi marknadsför våra produkter ansvarsfullt, följ vänligen länken till Mars Marknadsföringskod
Detta är en marknadsföringssida
Om du är under 13 år ska du alltid ha en förälders eller vårdnadshavares tillstånd innan du lämnar ut information om dig själv online.
Den här webbsidan använder cookies endast för att avläsa statistik. Genom att använda sidan accepterar du detta. Läs merOk
Skicka detta recept till en vän
Detta recept kommer automatiskt läggas till i mailet.