Finhacka löken. Fräs den mjuk i lite smör eller olja.
Tillsätt crème fraiche, tomatpuré, saffran (eller gurkmeja) och 1 dl vatten och koka upp. Smaka av med lite salt och peppar.
Strö lite salt över laxbitarna och lägg dem i såsen. Lägg gärna fiskbitarna tätt så de täcks med sås.
Sänk värmen på pannan och låt puttra försiktigt under lock i 8-10 min.
Lägg ärtorna i en kastrull och täck med kallt vatten och koka upp. När vattnet kokar, häll på en deciliter kallt vatten och dra kastrullen från plattan. Låt dra i 5 minuter.
Koka sparrisen i 5-6 minuter i lättsaltat vatten. Häll av och låt svalna.
När fiskköttet delar sig i skivor vid ett lätt tryck med en gaffel är fisken klar.
Lägg upp på tallriken tillsammans med det nykokta riset och servera tillsammans med ärtor och sparris.
Nassims tips: Om man gillar kryddor, så varför inte tillsätta lite paprikakrydda och chilipulver efter eget tycke och smak.
På Mars tar vi vårt ansvar när det gäller lämplig marknadsföring av våra varumärken seriöst. Vi har en Marknadsföringskod som styr all vår PR-aktivitet och fastställer att vi endast marknadsför våra produkter till personer som är 12 år eller äldre, eftersom vi tror att det är vid denna ålder som människor kan göra medvetna val omkring förnuftig tilltuggskonsumtion. Vi applicerar vår Marknadsföringskod i all vår reklam och kommunikation och har åtagit oss att leverera lämplig och transparent information om våra produkter till hela familjen. För mer information om hur vi marknadsför våra produkter ansvarsfullt, följ vänligen länken till Mars Marknadsföringskod
Detta är en marknadsföringssida
Om du är under 13 år ska du alltid ha en förälders eller vårdnadshavares tillstånd innan du lämnar ut information om dig själv online.
Den här webbsidan använder cookies endast för att avläsa statistik. Genom att använda sidan accepterar du detta. Läs merOk
Skicka detta recept till en vän
Detta recept kommer automatiskt läggas till i mailet.