Fruktig Mangold-Ananas-Curry
Med kokosmjölk och färsk ingefära
Tid 30 mins Portioner 2 personer Kök Indian
Ingredienser
  • 2 morötter
  • 250g Mangold
  • 250g Ananas
  • 1 Vitlöksklyfta
  • 30g Ingefära
  • 1 msk vegetabilisk olja
  • Salt efter egen smak
  • 1 tsk Curry
  • 500ml Kokosmjölk
  • Soja efter egen smak
  • 1 Paket Express Ris
  • Koriander för garnering
Recept
  1. Skala morötterna och skär i stavar. Separera de gröna bladen från mangolden och finhacka bladen. Skär mangoldstjälkarna i mindre bitar. Ta bort skalet och stjälken från ananasen och skär i tärningar.
  2. Skala vitlök och ingefära och hacka fint.
  3. Värm riset enligt instruktioner och servera det tillsammans med currysåsen på en tallrik. Garnera med koriander.
  4. Tips: Ananas kan bytas mot baby-ananas, denna är mer aromatisk och sötare i smaken.
Cookie-inställningar