Asiatiska salladswraps med kyckling och ris
Tid 10 mins Portioner 4 personer Kök Oriental
Ingredienser
  • 2 påsar Uncle Ben's® Boil-in-Bag Jasminris
  • 300–400 g kycklingfärs
  • 1 dl asiatisk woksås
  • 1 fint tärnad selleristjälk
  • 4 tärnade salladslökar
  • 1 riven morot
  • 1 burk (140 g) tärnade vattenkastanjer
  • 1 huvud romansallad
Recept
  1. Koka Uncle Ben's® Boil-in-Bag Jasminris enligt paketets anvisningar.
  2. Bryn kycklingfärs i en stor teflonstekpanna på medelvärme i ca 10 minuter.
  3. Häll av stekspadet och lägg tillbaka kycklingfärsen i stekpannan.
  4. Tillsätt woksås, selleri, salladslök, riven morot och vattenkastanjer.
  5. Rör om på svag värme tills allt är genomvarmt, ca 5 minuter.
  6. Fyll varje salladsblad med en hög jasminris och toppa med kycklingblandningen.